söndag 6 januari 2013

Tårta med brandbil


Idag levererade jag en tårta till Leo som fyllde 4 år. Han älskar brandbilar så en brandbilstårta fick det bli. Från början önskade han sig en rosa tårta med bilar, men sen blev det ändring. Så jag ville ändå få med rosa och bilar, så det fick bli några bilar i rosa runt tårtan. Brandbilen blev alldeles för tung så tårtan fick levereras med brandbilen på sidan. Jag har läst en del om "rice kripspies treat" (en massa man gör, formar och klär med sockerpasta) den senaste tiden, och varför jag inte använde mig av det kan jag inte fatta. Jag tänkte på det så många ggr innan och sen glömde jag liksom bara bort det. Då hade ju brandbilen blivit betydligt lättar och det hade blivit mycket bättre. Ja ja då vet jag det till nästa gång. Det viktigaste är att Leo blev nöjd och det sa hans mamma att han definitivt skulle bli.
Den närmsta tiden kommer det bli många tårtor till mina familjemedlemmar, först fyller min man 30, sedan min dotter 6 och efter det min svärmor 50. Min hjärna går på högvarv och jag har massor av idéer!

Tårtan
Vaniljbottnar
Glasskräm
Hallongrädde
Spacklad med grädde
Lock och väg av marsipan
Brandbil och detaljer av sockerpasta

2 kommentarer:

 1. Du är ju bara heelt otrolig! Såå fin!!Kanske jag ska beställa en tårta av dig tills Emilie fyller år nu i januari (25e), har du fullt upp eller skulle du hinna med tills dess?

  Kram Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag skulle jättegärna göra en tårta till Emelie. Men det beror lite på när ni vill ha den. Lovis fyller nämligen den 26! Memm vill ni ha den till dagen hon fyller, gör jag det mer än gärna!

   Radera